Een verkopende makelaar kan een bouwkundig object aantrekkelijker maken voor de verkoop door de mogelijkheden tot eventuele verbetering of uitbreiding inzichtelijk te hebben. Indien de klant een pand wil kopen, maar tevens wil uitbreiden of verbouwen kunnen wij de desbetreffende makelaar voorzien van een ontwerp en de eventuele bouwvergunning verzorgen.

Als woningverkoper is het van belang dat u de meest recente tekeningen in uw bezit heeft van uw woningaanbod. Bouwkundig Adviesburo Walda is bij uitstek de partner om de bestaande woningen te digitaliseren en naar uw wensen verkooptekeningen te produceren.

Projectontwikkelaars

Bouwkundig Ontwerp- en Adviesburo Walda kan projectontwikkelaars helpen bij het visualiseren en uitwerken van hun plannen en ideeën.

In het beginstadium kan worden gezorgd voor een inventarisatie van het terrein met de daarop gelegen percelen, waarbij eventueel bouwkundige plattegronden van de bouwkundige objecten, zodat de mogelijkheden van een locatie inzichtelijk worden. Het uitwerken van deze mogelijkheden
op papier tot aan de bouwaanvraag aan toe, kunnen wij voor u uitvoeren.

Ook kunnen wij, ten behoeve van de verkoop, 3D visualisaties voor u verzorgen.