Als u van plan bent te gaan bouwen of verbouwen, al is dit nog in een beginstadium, is de eerste stap het maken van een afspraak voor een kennismakingsgesprek, uiteraard is dit geheel vrijblijvend. Als u heeft besloten om met ons verder te gaan maken we afspraken over de verdere procedure en bijhorende kosten

Ontwerpfase:
Na voorgaande inventarisatie maken we een schetsontwerp (3D) met uw wensen en ook de bijbehorende materialen die u in gedachten heeft voor de afwerking van de buitenkant. Na het voorlopig ontwerp kunnen we ook laten contoleren of dit past binnen uw financiële plaatje.

Definitief ontwerp:
Vervolgens als we het schetsontwerp en de keuze voor de materialen zijn overeengekomen maken we het definitief ontwerp (3-D) en leggen deze voor aan de gemeente. Zij beoordeelt het ontwerp op de kwaliteit van de architectuur en toets dit aan het bestemmingsplan.

Bouwaanvraag:
Na goedkeuren van het definitief ontwerp (vooroverleg) ga ik over tot de bouwaanvraag. Hier horen de technische tekeningen, EPN berekening, daglichtberekening, ventilatieberekening en constructie- berekening bij.

Wat kan ik voor u betekenen?
Ik verzorg het bouwkundig tekenwerk van voorlopig schetsontwerp tot en met de benodigde vergunningen voor o.a.: Nieuw te bouwen woning en/of bedrijfsruimte, Aan- en of verbouw woning, schuren en garages.